top of page
BD-Bruidsfotograaf-trouwfotograaf-bruiloft-wedding-limburg-bruiloftfotograaf-11.jpg

Trouwen in het buitenland

DROMEN JULLIE VAN EEN BRUILOFT IN HET BUITENLAND?

Van Noorwegen tot Zuid-Afrika en van Oostenrijk tot Curacao, ik reis graag met jullie mee!

Wat zijn de voordelen wanneer ik jullie bruiloft bijwoon ten opzichte van een lokale fotograaf? Lees hier verder.

Om te beginnen: de taalbarrière!

Je mag geluk hebben als de lokale fotograaf een goed woordje Engels spreekt, maar daarmee ben je er nog niet. De lokale fotograaf verstaat immers geen Nederlands en dit kan ervoor zorgen dat hij of zij belangrijke momenten tijdens de ceremonie mist. Daarnaast kom je bij mij niet voor verrassingen te staan. Tijdens de voorbereidingen hebben we immers al lang en breed kennis gemaakt. Jullie hebben dus een vertrouwde band met jullie fotograaf; een factor die je zeker niet moet onderschatten.

 

Persoonlijke kennismaking

Bij een lokale fotograaf kun je niet van tevoren samen een kop koffie drinken en brainstormen over de grote dag. Hoe ongemakkelijk zou het zijn als je een lokale fotograaf geboekt hebt die de aandacht opeist, niet met jullie persoonlijkheden matcht, of zelfs onvriendelijk is? Dat zou toch een smet zijn op jullie trouwdag. Kies daarom altijd voor het mee laten reizen van een Nederlandse fotograaf. De onzekerheden van het niet kennis-gemaakt-hebben met je fotograaf wegen niet op tegen de extra reiskosten.

Professionele ervaring

“Maar de lokale fotograaf kent alle mooie plekjes in de buurt” is een veelgehoord tegenargument. Als je het mij vraagt is dat kwakzalverij. Een professionele trouwfotograaf weet van elke locatie met elke lichtomstandigheid een droomplaat te creëren! Daarnaast doe ik ook het gebruikelijke (digitaal) locatie-onderzoek.

De prijs is vaak hoger

Over het algemeen liggen de kosten voor een fotograaf redelijk hetzelfde in het buitenland, zo niet hoger. Op populaire trouwlocaties zoals Ibiza en de Toscane zijn bruidsfotografen vaak zelfs stukken duurder. Men denkt daar dat een eigen bruidsfotograaf meenemen teveel gedoe en kosten met zich meebrengt voor het bruidspaar. Maar in werkelijkheid is daar niets van waar! Het meenemen van een Nederlandse fotograaf is nog altijd zowel financieel als qua communicatie stukken voordeliger.

Communicatie tijdens het hele traject

Ook naderhand is de service een stuk comfortabeler. De communicatie verloopt nog altijd in het Nederlands en we kunnen gewoon afspreken. Bijvoorbeeld om jullie trouwalbum vorm te geven!

patroon-banner.png

TARIEVEN BUITENLAND

Nu je dit weet vraag je je wellicht af wat dit kost. Bij een buitenlandse bruiloft kan alleen het Exclusief-pakket afgenomen worden. De kosten voor de gehele bruidsreportage zijn in de basis hetzelfde als in Nederland.

Naast het reguliere tarief komen er nog enkele kosten bij. Deze kosten worden altijd in overleg zonder winstmarge doorgefactureerd. Ik zal hieronder opsommen aan welke investeringen je moet denken.

BINNEN WEST-EUROPA

  • Kilometervergoeding

  • Accommodatie om te overnachten tijdens de gehele bruiloft

BUITEN WEST-EUROPA

  • Vliegticket + ruimbagage

  • Reis- en parkeerkostenvergoeding vliegveld

  • Transport van vliegveld naar trouwlocatie

  • Accommodatie om te overnachten tijdens de gehele bruiloft

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden en/of vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij plannen?

bottom of page