top of page
Album-foto-3.jpeg

Trouwalbum

ADEMBENEMENDE TROUWALBUMS VAN HANDGEMAAKTE GRIEKSE MAKELIJ.

De mooiste dag van jullie leven verdient meer dan alleen data op een USB-stick. Daarom worden alle bruidsreportages altijd geleverd inclusief een hoogwaardig luxe trouwalbum ter waarde van minimaal €845,00!

TROUWALBUMS ZIJN MEER DAN ALLEEN FOTO'S

Ze vertellen het verhaal van jullie liefde, van het eerste moment tot de laatste dans. Elke pagina vangt de emotie, de glimlachen en de liefde van jullie speciale dag. We bieden een scala aan prachtige materialen en afwerkingen om ervoor te zorgen dat jullie trouwalbum perfect bij jullie stijl past. Van klassiek leer tot modern linnen, er zijn opties voor elke smaak.

 

Elk trouwalbum wordt met de hand vervaardigd met oog voor detail en precisie. Jullie verdienen alleen het allerbeste, en dat is precies wat ik lever. Jullie trouwfotograaf heeft al de mooiste momenten van jullie dag vastgelegd. 

Door samen te werken met jullie fotograaf, kunnen jullie er zeker van zijn dat het album perfect de visie van de expert weerspiegelt. Deze trouwalbums zijn niet alleen een prachtige herinnering voor jullie beiden, maar ook een geweldig cadeau voor familie en vrienden. Laat ze meegenieten van jullie onvergetelijke dag. Jullie trouwdag verdient een speciale plek in jullie hart en in jullie huis.

Bruidsfotograaf Limburg Stan Keulen
Bruidsfotograaf Limburg Stan Keulen

"WE ZIJN ONTZETTEND TEVREDEN MET DE FOTO'S DIE STAN HEEFT GEMAAKT. EEN FIJNE FOTOGRAAF DIE EEN MOOIE FYSIEKE HERINNERING VAN ONZE DAG HEEFT WETEN TE CREEREN!"

Tijdens een bestelsessie aan huis neem ik allerlei stalen en proefmaterialen mee. Zo hoeven jullie de materiaalkeuzes niet alleen te baseren op afbeeldingen, maar is er ook mogelijkheid om het product fysiek te zien en te voelen. Samen gaan we aan de slag om een fantastische trouwalbum samen te stellen die helemaal naar jullie smaak is. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Ook zijn er allerlei album-upgrades mogelijk. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de website. Daar vind je een uitgebreid artikel hierover.

 

Let op: bij het pakket ‘Basis’ zit alleen een mini-album inbegrepen waarbij geen bestelsessie plaatsvindt.


Voor dit pakket kies ik als fotograaf welke foto’s in het mini-album komen.
Vanaf het pakket ‘Luxe’ kunnen jullie de materialen en de inhoud van het album zelf samenstellen.

KENNISMAKINGSGESPREK INPLANNEN?

bottom of page