top of page
header_verloving.jpg

Verlovingsreportage

LEG HÉT MEEST SPANNENDE
"JA" MOMENT VAST!

Denk je er over na om het moment vast te laten leggen dat je voor je geliefde op een knie gaat? Dat kan!

HEY AANSTAANDE BRUIDEFOM!

Ik leg graag jullie moment vast. Of dat nu hier in de buurt of ergens in een ander land is, ik denk graag met je mee. Moet ik in een complot meespelen of als een scherpschutter met telelens verborgen in de bosjes gaan liggen? Geen probleem! Laat dit moment waar jij, je (hopelijk) aanstaande en familie & vrienden lang naar hebben uitgekeken vereeuwigen op de gevoelige plaat.

Want wat is er nou mooier dan die ene foto waar bij jou de zenuwen van je gezicht spatten en je partner vol ongeloof zijn of haar handen voor het gezicht slaat?

Je kunt de foto’s gebruiken voor onder andere social media, afdrukken aan de muur, om door te sturen of zelfs als styling op jullie bruiloft!

Bruidsfotograaf Limburg Trouwfotograaf Vervolingsshoot Stan Keulen

Dát moment, daar denk je over 50 jaar nog aan terug. Dan is het goud waard om dat op beeld te hebben staan!

 

Ohja, last but not least: ik begrijp natuurlijk dat je het grote nieuws zo snel mogelijk wilt delen met iedereen. Daarom worden de foto’s altijd zo snel mogelijk op dezelfde dag nog aangeleverd per WeTransfer!

 

Verlovingsreportages beginnen vanaf €300,00, afhankelijk van de locatie. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat voor je.

bottom of page