top of page

20 mei 2023

Willem & Hope-Melody

Voor de afwisseling gingen we deze keer weer eens de provinciegrenzen over. In het Noord-Brabantse Sint-Oedenrode vond de bruiloft plaats van Willem & Hope-Melody. Deze bruiloft ging ik in als second shooter. En wat was dat tof! Te midden van een mooi groengebied staat daar Kasteel Henkenshage. Een fantastische trouwlocatie waar ik nog nooit eerder een bruiloft had gefotografeerd.

Tijdens de voorbereidingen splitsen Danae (You & Me Trouwfotografie) en ik ons op. Zo leg ik de voorbereidingen vast bij de bruidegom, en Danae bij de bruid. Dat was best een pittige uitdaging, aangezien de kleedruimte maar erg klein was met slechts één partij raamlicht. Het feit dat er drie grote spiegels stonden, maakte het een intensief spelletje om jezelf als fotograaf steeds buiten het frame te houden.

Er volgde een leuke first-look met het koppel en de bruidsmeisjes. Daarna zijn we direct de bruidsshoot gaan maken rondom het kasteel. De locatie leende zich er uitstekend voor, dus we hadden geen reden om naar een locatie elders te rijden.

Tijdens de ceremonie lieten de omstandigheden het toe om de drone op te laten om waanzinnige shots van boven te maken. Zo kwam de prachtige locatie uitstekend tot zijn recht! Meer weten over hoe ik dat doe? Lees dan deze blogpost!

Na de borrel volgde een heerlijk diner. Daarbij werden speeches gehouden door familie en vrienden die tranen van zowel emoties als van het lachen bezorgden. Nadat zeker was dat de laatste speech was gegeven, zijn wij de feestzaal klaar gaan maken voor de foto’s.

We installeren flitsers op verschillende plekken en zetten alle instellingen dusdanig goed zodat we bij het feest direct aan de slag kunnen. Nog niet vaak heb ik meegemaakt dat het feest al zo ‘aan’ was terwijl de openingsdans nog moest komen. Wat een feestelijke stemming hing er! Onder de prachtige vonkenregen van de sparklers voerden zij hun openingsdans uit.

Nadat we nog ongeveer anderhalf uur van het feest hebben vastgelegd, was het tijd voor de slotfoto. En dat is er eentje geworden die je waarschijnlijk al vaker hebt gezien op mijn kanalen (zie laatste shot), want stiekem ben ik best wel een beetje trots op die foto!

KENNISMAKINGSGESPREK INPLANNEN?

bottom of page