top of page
Personal Branding Shoot ondernemer

Branding & Social Media

Ben jij ondernemer en wil je jouw bedrijfsactiviteiten op een hoogwaardige manier weergeven? Kies dan voor een personal branding shoot en laat de beste kant van jezelf en je onderneming zien.  

PERSONAL BRANDING

Je zag mijn gezicht direct toen je de homepage opende, niet? Je wist meteen met wie je te maken had en wat ik doe. Als ondernemer is het ontzettend belangrijk dat je potentiële klanten binnen een vingerknip een beeld van je krijgen. Ze moeten meteen een vertrouwd gevoel bij je krijgen.

 

Ben jij (zelfstandig) ondernemer en heb je nog geen foto’s van jezelf of van je bedrijfsactiviteiten op je website? Dan laat je een goudmijn aan mogelijke opdrachten liggen! Je online zichtbaarheid en identiteit is zo’n beetje dé key van een business. Laat door middel van een branding shoot zien wie je bent, welke werkzaamheden je verricht, en waar je gevestigd bent.

 

Denk je wel eens “Ik sta niet graag voor de camera, laat die foto’s maar”? Dan moet ik jou al helemaal hebben.

Ik zie de potentie in je en ga all-in om de perfecte portretfoto’s van jou te maken. Foto’s met de WAUW-factor waarvan je vooraf niet wist dat je het in je had.

Bedrijfsfotografie Stan Keulen
Bedrijfsfotografie Stan Keulen

SOCIAL MEDIA CONTENT

Kies je voor nietszeggende stockfoto’s? Of telefoonshots? Of zelfs helemáál geen foto’s?
Ik ga je een geheim verklappen: klanten hebben snel weggeklikt als ze niet binnen een fractie een perfecte eerste indruk hebben. Zonder high-end fotografie zal je bedrijf nooit de kwaliteit uitstralen die je zo graag nastreeft. Met een goed onderhouden social media ben jij je concurrentie een grote stap voor.
 
Ik ga met je aan de slag om een voorraad aan social media content te creëren waar je de komende tijd flink mee vooruit kan. Samen overleggen we wat voor jou belangrijk is.
 
Welke foto’s worden er gemaakt?

 • Portretfoto's
 • Klantcontact
 • Detailshots
 • Werkzaamheden
 • Hygiene
 • Materialen
 • Uitstraling
 • (Eind)producten
 • Overzichtfoto's
 • Kantoorruimtes
 • Het pand van buiten
 • Drone-foto's

Heb je een speciale aanvraag die net wat anders is dan het bovenstaande?
Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

WAT HOUDT EEN BRANDING SHOOT IN?

 • Vooraf online brainstormsessie, plan de campagne maken en het beantwoorden van al je vragen
  We gaan voorafgaand aan de shoot samen brainstormen over wat je wensen zijn, waar je de foto’s voor gaat gebruiken, waar we rekening mee moeten houden en het bepalen van de locatie.
 • 1 week levertijd
  Binnen 7 dagen krijg je de shoot aangeleverd per online galerij. Hieruit kun je de bestanden downloaden en ze meteen gebruiken.
 • Extra tip
  Je mag de shoot bij de fiscus opgeven voor de investeringsaftrek, dat vindt je boekhouder leuk. En jij aan het einde van het jaar al helemaal!
 • Vooraf overleg over aantal foto's
  Van tevoren overleggen we hoeveel foto's je nodig hebt en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. Afhankelijk hiervan kan een tarief worden vastgesteld.
 • Kledingadvies
  Je ontvangt per mail een sheet van do’s & don’t’s om zo tot een optimale uitstraling te komen.
 • 200+ bedrijven gingen je voor
  Wat een aantal hè? Soms moet ik zelf mijn wenkbrauwen nog even optrekken als ik erover nadenk. In de afgelopen 12 jaar heb ik meer dan 200 bedrijven mogen voorzien van mijn foto’s. Van startende zzp’ers die hun zichtbaarheid willen vergroten tot business events van grote multinationals. Wie je ook bent en wat je ook doet: ik doe niets liever dan de samenwerking met je aangaan!
 • High-end apparatuur
  Het is mogelijk om te hardlopen zonder hardloopschoenen, maar het wordt wel aanzienlijk comfortabeler als je kwalitatief goed schoeisel draagt. Zo zie ik dat ook met foto-apparatuur. Een goede fotograaf hoeft in principe niet afhankelijk te zijn van dure apparatuur. Maar ik moet te allen tijden 100% kunnen vertrouwen op mijn apparatuur, in elke omstandigheid. Daarom vind ik het belangrijk om altijd te investeren in betrouwbare camera’s en extreem lichtsterke lenzen. Zelfs in de allerslechtste lichtomstandigheden kan ik uit de voeten. Donkere zalen, gekleurde lichten, bewolking, flitsen verboden; allemaal geen enkel probleem. Dát is het voordeel van 12 jaar ervaring.
 • Duidelijke en snelle communicatie
  Ik streef altijd ernaar om klanten zo duidelijk en snel mogelijk te informeren. Contact opnemen kan per mail, telefoon, WhatsApp of social media. Er worden concrete afspraken gemaakt en ik communiceer duidelijk wat ik nodig heb vanuit jouw kant. Soms is het nodig om van tevoren te brainstormen. Als dat zo is, plannen we een video-call in.
 • Maatwerk
  Elk bedrijf is anders. Gelukkig maar! Dat betekent dat ik maatwerk aanbied voor iedere klant. Ik houd rekening met jullie huisstijl, de werkzaamheden die jullie verrichten en de mogelijkheden qua ruimte. Ik informeer van tevoren waar jullie de foto’s voor gaan gebruiken, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Een horizontale foto voor een magazinecover wordt bijvoorbeeld al lastig ;)
 • Hoge klanttevredenheid
  Met 4,7 van de 5,0 sterren op Google geniet ik een zeer hoge klanttevredenheid, waar ik erg trots op ben. Niet voor niets dat het merendeel van de opdrachtgevers vroeg of laat terugkeert! Ik werk niet vóór jullie, maar mét jullie. Ik denk met jullie mee en zorg voor een fantastisch eindproduct.
 • 12+ jaar ervaring
  De basis van mijn fotografie-bedrijf ligt al in 2012. Sindsdien heb ik ontzettend veel bedrijven blij mogen maken met mijn reportages. Na een vierjarige vakopleiding in de fotografie heb ik mijn bedrijf uitgebreid en mijn expertise gericht op bedrijfsfotografie. Iemand die zijn vak verstaat dus. Dat laat ik maar al te graag óók aan jouw bedrijf zien!
Bedrijfsfotografie Stan Keulen

WAT KOST EEN BRANDING SHOOT?

De kosten van een Branding Shoot starten vanaf €455,00.

Binnen zuid-Limburg zijn de reiskosten inbegrepen.

Daarbuiten reken ik €0,35 per km.

 

100% ROI: Return On Investment!

 

*Genoemde prijzen zijn excl. btw

bottom of page