top of page

Over mij

DE MAN ACHTER
DE CAMERA

STAN KEULEN

Geboren in 1997, getogen in Voerendaal en woonachtig in het Limburgse Heuvelland. 

 

Waar mijn reis begon?

In 2012 overleed mijn vader op veel te jonge leeftijd, een hele lieve bijzondere man en een fanatiek hobbyfotograaf. Ik erfde van hem een spiegelreflexcamera met allerlei objectieven en accessoires. Enthousiast ging ik aan de slag en door middel van zelfstudies via internet en diverse magazines, kwam ik steeds meer te weten over dit mooie vak. Nieuwe mogelijkheden en technieken, zorgden ervoor dat ik een enorme motivatie had om zelfs de fijnste kneepjes van het vak te leren. Ik investeerde in de nieuwste apparatuur en technologie en begon mijn werk online te delen.

 

Daardoor kreeg ik eind 2012 de eerste aanvragen voor serieuze opdrachten. Dat bleek het startschot voor al het moois wat nog komen ging.

 

Na de middelbare school volgde ik de vakopleiding tot fotograaf, welke ik succesvol heb afgerond. Daardoor mag ik mezelf gediplomeerd vakfotograaf noemen. Na vier jaar als hobbyist aan de slag te zijn geweest, werd ik op 3 juni 2016 officieel de jongste ondernemer (met 18 jaar) van de gemeente na mijn inschrijving bij de KvK. Met de jaren kwam ik er steeds meer achter welke richting binnen de fotografie nu het beste bij me paste. Ondanks dat ik in het verleden 125 bruiloften met veel plezier heb mogen fotograferen, heb ik mijn hart toch verloren aan de bedrijfsfotografie. 

Bedrijfsfotograaf Limburg Stan Keulen
Stan Keulen bedrijfsfotograaf Limburg

Tot op de dag van vandaag volg ik nog altijd masterclasses en cursussen, bezoek ik beurzen en struin ik het web af om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. De markt zit niet stil, en ik ook niet.

 

Vandaag de dag woon ik samen met mijn lieve vriendin Mandy en vierpoter Cooper in het prachtige Ransdaal. Naast fotograaf ben ik fanatiek sporter. Je maakt mij het meest gelukkig met hikes en trailruns door de bergen.

Elke dag geniet ik van alle opdrachten die ik mag fotograferen. Daarin leer ik elke dag weer en streef ik naar de hoogste kwaliteit. Passie, creativiteit en vakmanschap. Dat zijn de drie kernwoorden die mijn stijl het best omschrijven.

Stan Keulen bedrijfsfotografie

BRAINSTORMEN?

bottom of page