top of page

Over mij

DE MAN ACHTER
DE CAMERA

BRUIDSFOTOGRAAF STAN KEULEN

Geboren in 1997, getogen in Voerendaal en woonachtig in het Limburgse Heuvelland. 

 

Mijn liefde voor Limburg, maar ook voor Italië, Oostenrijk, Spanje en eigenlijk alle andere mooie plekken in de wereld, is gegroeid door mijn ouders en dat geldt ook met de liefde voor de fotografie.

In 2012 overleed mijn vader op veel te jonge leeftijd, een hele lieve bijzondere man en een fanatiek hobbyfotograaf. Ik erfde van hem een spiegelreflexcamera met allerlei objectieven en accessoires. Ik ging fanatiek aan de slag en door middel van zelfstudies via internet en diverse magazines, kwam ik steeds meer te weten over dit mooie vak. Nieuwe mogelijkheden en technieken, zorgden ervoor dat ik een enorme motivatie had om zelfs de fijnste kneepjes van het vak te leren. Ik investeerde in de nieuwste apparatuur en technologie en begon mijn werk online te delen.

 

Mijn eerste bruidsreportage

Daardoor kreeg ik in februari 2013 de eerste aanvraag voor het fotograferen van een bruiloft; de mooiste dag van iemands leven. Na eerlijk aangeven dat ik hier geen ervaring mee had waren zij toch uiterst gecharmeerd van mijn werk en vertrouwde me hun trouwreportage volledig toe. Dat bleek het startschot voor al het moois wat nog komen ging.

 

Na de middelbare school volgde ik de opleiding Audiovisuele Fotografie, die ik succesvol heb afgerond. Daardoor mag ik mezelf gediplomeerd vakfotograaf noemen. Na vier jaar als hobbyist aan de slag te zijn geweest, werd ik op 3 juni 2016 officieel de jongste ondernemer (met 18 jaar) van de gemeente na mijn inschrijving bij de KvK. Tot op de dag van vandaag volg ik nog altijd masterclasses en cursussen, bezoek ik beurzen en struin ik het web af om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Bruidsfotograaf Limburg Trouwfotograaf Stan Keulen
Stan Keulen bruidsfotograaf Limburg

Vandaag de dag woon ik samen met mijn lieve vriendin Mandy en vierpoter Cooper in het prachtige Ransdaal. Als je samen bent met een vrouw die van beroep Wedding Planner is, kun je wel raden wat het dagelijks gespreksonderwerp aan de eettafel is.

Om fit te blijven sport ik bijna iedere dag in de vorm van hardlopen, handballen, fitnessen, zwemmen of wandelen. Bruiloften zijn namelijk ontzettend intensief en vereisen een uitstekende fysieke en mentale conditie!

 

Inmiddels ben ik het schoolvoorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Elke week geniet ik weer van alle bruiloften die ik mag fotograferen. Daarin leer ik elke dag weer en streef ik naar de hoogste kwaliteit.

Passie, creativiteit en vakmanschap. Dat zijn de drie kernwoorden die mijn stijl het best omschrijven.

Stan Keulen bruidsfotograaf Limburg

SAMEN TESKE KOFFIE DOON?

bottom of page